Levitra: hvordan fungerer det, og hvordan sammenlignes det?

By | December 21, 2019

Køb Levitra
Køb Levitra

Levitra (generisk navn er Vardenafil) bruges til behandling af erektil dysfunktion eller ED. Anslået 2 millioner australske mænd lider af erektil dysfunktion. Levitra virker ved at øge blodgennemstrømningen til penis for at hjælpe en mand med at få og opretholde en erektion. Seksuel stimulering forårsager produktion og frigivelse af nitrogenoxid fra nerveenderne af penislegemer og aktiverer derved enzym guanylatcyklase. Guanylatcyklase er på sin side ansvarlig for produktion af cyklisk guanosinmonophosphat (cGMP). CGMP forårsager udvidelse og afslapning af blodkarene, der bærer blod til penis. Levitra forhindrer, at phosphodiesterase-5-enzymet ødelægger cGMP og hjælper således med at understøtte blodtilførslen til penis. Den anbefalede dosis Levitra er 10 mg pr. Dag taget en time før samleje. Hvis du ikke har nogen bivirkninger, kan doseringen øges op til 20 mg.

Levitra kan købes uden recept, men på grund af mulige interaktioner tilrådes det først at tale med din læge. Du tager denne medicin gennem munden. Levitra tages efter behov, men ikke mere end én gang dagligt. Bemærk, at dette stof skal bruges sammen med seksuel stimulering for at fungere. Du bør undgå at spise grapefrugt eller drikke grapefrugtsaft, mens du bruger denne medicin.

Der er bivirkninger forbundet med dette stof. Hovedpine, rødmen, snerpet eller løbende næse og / eller svimmelhed kan forekomme. Det er muligt at få synændringer, såsom øget følsomhed over for lys, sløret syn eller problemer med at skille blå og grønne farver fra hinanden. Hvis du føler dig svimmel eller fyrlys, skal du langsomt stå op, når du sidder op.

Inden du tager Levitra, skal du fortælle din læge din medicinske historie, især eventuelle hjerteproblemer, brystsmerter / angina, hjertesvigt, slagtilfælde, nyresygdom, leversygdom, højt eller blodtryk, alvorligt tab af kropsvand, penisbetingelser, historie for smertefuld eller langvarig erektion, tilstande, der kan øge risikoen for priapisme, pludselig nedsat syn, blødningsforstyrrelser eller aktive mavesår. Levitra kan forårsage en lidelse, der påvirker hjerterytmen, som måske har brug for lægehjælp med det samme. Levitra kan forårsage et alvorligt fald i dit blodtryk, når det bruges sammen med nitrater, hvilket kan føre til svimmelhed, besvimelse og sjældent hjertebinding eller slagtilfælde. Brug ikke Levitra sammen med lægemidler, der bruges til at behandle brystsmerter og / eller angina.

Det er blevet bestemt, at 75% af mændene lykkedes med penetration ved første forsøg sammenlignet med ca. 55% af mænd på Viagra. Du kan købe generiske Levita online gennem forskellige apoteker i Danmark. Levering af generisk Levita til Danmark er diskret. Levitra sendes i en anonym konvolut, der ikke afslører indholdet inde. Vardenafil er et dækket lægemiddel under den australske farmaceutiske fordelsordning (PBS). Ordningen med farmaceutiske fordele er et program fra den australske regering, der giver subsidierede receptpligtige lægemidler til indbyggere i Danmark. Dette program begyndte i 1948. I dag giver PBS rettidig, pålidelig og overkommelig adgang til nødvendige medicin for australiere. Alle lægemidlerne på PBS er anført på hjemmesiden og opdateres månedligt. PBS er tilgængelig for alle australske beboere, der har et aktuelt Medicare-kort. Kun dem, der er berettiget til PBS, vil modtage subsidieret medicin, hver gang du præsenterer dit script til farmaceut. Siden 1. januar 2019 er de omkostninger, du måtte betale, op til 0,30, den australske regering betaler de resterende omkostninger. Dette beløb justeres den 1. januar hvert år.

Den australske regering subsidierer medicin, der er nødvendige for at bevare samfundets sundhed på en måde, der er omkostningseffektiv. En medicin betragtes som omkostningseffektiv af PBS, hvis forbedringerne i hede-udfaldet under betydelige medicinske tilstande berettiger de ekstra omkostninger til ordningen. En acceptabel omkostningseffektiv medicin kan anbefales til notering, hvis: den behandler eller forhindrer betydelige medicinske tilstande, der ikke er dækket eller kun delvist dækket af aktuelt opførte lægemidler; det er mere effektivt og / eller mindre skadeligt, at et aktuelt anført lægemiddel; eller det er lige så effektivt og sikkert og et eksisterende anført lægemiddel. Med den nemme adgang fra Levitra behøver mænd ikke lide i stilhed. Der er håb for deres erektil dysfunktion. Sørg for at tale med din sundhedsudbyder og se om Levitra er den for dig.


Leave Your Comment

Your email will not be published or shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>